Inbjudan till LigthtUp 8 mars

LigthtUp 8 mars

 

 
Välkomna till en mötesplats om ljus och hållbarhet!

 Vi inspireras och lär oss om hur vi kan skapa trygga utemiljöer med moderna belysningslösningar, hur vi kan producerar egen grön el med solceller, samt hur vi skapar trivsamma innemiljöer med gröna växter. Vi delar praktiska erfarenheter, visar på innovativa helhetslösningar och du får kunskap om hur ljus kan användas på olika sätt. Under en spännande eftermiddag träffas fastighetsägare och andra intressenter på Karlstad Innovation Park. 

Datum: 8 mars 2018
Tid: 12:00 – 16:15
Plats: Karlstad Innovation Park 

Energimyndigheten, Fastighetsägarna, Föreningen Hållbart byggande i Värmland och Glava Energy Center berättar om sitt hållbarhetsarbete. Tillsammans för vi diskussion om våra utmaningar och framtidsmöjligheter.

Boka in dagen redan nu, kom och upplys dig och ditt företag!

Anmäl ditt deltagande senast den 2 mars via länken ===>

 Dagen är kostnadsfri, samt vi bjuder på lunch och fika till registrerade besökare.

Det stora ljuset är förutsättningen för livet på jorden och de mindre ljusen är förutsättningen för vår moderna livsstil. Vad vill du göra för att den ska bli hållbar? Framtiden är ljus om vi agerar nu!

 

PingWise
PingWise utvecklar och levererar belysningslösningar till privat och offentlig sektor. Våra lösningar är modulära, energi- och kostnadseffektiva, samt lätta att anpassa för specifika önskemål.

Soliga Energi
Soliga vill göra det möjligt för alla att producera egen grön el med smarta solcellslösningar. Det ska vara lätt att göra rätt! Varje dag jobbar vi för att göra det enklare och billigare att välja solceller och bli solelproducent.

Allgreen Hydrofarming
Med inriktning på hydroponiska systemlösningar för kommersiell produktion såväl som hobbyodling.

Innovation Park
Känner du att du och ditt företag skulle må bra av att finnas i en kreativ miljö där du får energi, inspiration och utmaningar i att utveckla din verksamhet? Vi är en mötesplats för människor som är sugna på förändring och nyfikna på innovation. Dessutom är vi en landningsplats för företag i utveckling.

Glava Energy Center
Glava Energy Center är ett utvecklingscentra på såväl regional, nationell som internationell nivå och är öppet för företag och organisationer som på ett eller annat sätt bedriver verksamhet inom området förnybar energi eller energieffektivisering. Glava Energy Center är en mötesplats för både små grupper och större konferenser i egna lokaler. 

 
 
 
 
 
 
 

2018-02-20