Elbilsmässa i Göteborg 30 nov - 2 dec

 

Välkommen till Nordens största elbilsmässa 30 novr till 2 dec på Svenska Mässan i Göteborg

 

 

 
2018 växer eCarExpo – in till Svenska Mässan i Göteborg!

Nu kraftsamlar och fokuserar vi eCarExpo – mötesplatsen för framtidens mobilitet – till en enda plats: Svenska Mässan i Göteborg.

Efter två framgångsrika år i de mindre mässlokalerna i Göteborg och Stockholm väljer vi att växla upp eCarExpo på en enda plats – i Svenska Mässans lokaler i Göteborg.

Göteborgs position som navet i Sveriges fordonsindustri och Svenska Mässans unika placering i stadens kärna avgjorde till Västsveriges fördel. Mässans historik som framgångsrik motor för stora publikevenemang är ett tryggt fundament för eCarExpo.

Tidpunkten är en annan avgörande faktor. Den första adventshelgen 1–2 december når publiksuccén ”Jul på Liseberg” sin publika peak, och med specialerbjudande till familjerna kan vi locka betydligt större besökarantal än hittills. Med lägre biljettpriser och mer omfattande rabatter sänker vi trösklarna och skapar förutsättningar för ett stort publikevenemang i Svenska Mässan 2018.

För utställarna erbjuder mässan en rad praktiska fördelar, vi bygger ut fredagens B2B-arrangemang betydligt och skapar bekväma provkörningsfaciliteter under tak.

 
Plats; Svenska Mässan
Datum: Fredag 30 nov - Söndag 2 dec
   
Hemsida
 
 
 
 

2018-10-24